Product Gegevens

GROWKIT super gold

€35.00

Productbeschrijving

GROWKIT MEXICAN

Psilocybe Cubensis 100% legaal home grow system, De set bevat de volgende onderdelen, een bak met doorgroeid subtraat, een zak met luchtfilter, twee paperclips en de handleiding. Het enige wat je verder nodig hebt is een koudwaterkraan.

De thuiskweekset inwateren:

open voorzichtig een hoek van het deksel. Zet de kraan zachtjes aan en laat de bak voorzichtig vollopen met water. Zorg er voor dat het substraat helemaal onder water staat. Sluit het deksel en laat de bak zo 12 uur staan. open na 12 uur weer een hoek van het deksel en giet het overtoligge water af. Verwijder het deksel volledig en plaats de bak in de zak. Vouw de bovenkant dubbel en sluit deze met twee paperclips.Gooi het deksel niet weg! Maak het schoon en berg het op. Zet de thuiskweekset op een warme plaats (20-25 graden celcius)*bijv op een tropisch aquarium* in het licht, niet in de zon of boven de verwarming. Laat de zak dicht en binnen 14 dagen zullen de eerste paddestoelen verschijnen. Deze groeien in ongeveer 7 dagen uit.

 

Oogsten:

Paddestoelen komen niet continu op maar in zogenaamde "vluchten" . Pluk ze het liefst als het vlies aan de onderzijde van de hoed net gescheurd is. Wacht je te lang dan gaan de hoeden open en komen de sporen los. Deze kleuren de paddestoelen en de binnenkant van de zak zwart/paars. Dit is echter slechts een cosmetisch probleem. Pluk alle paddestoelen tegelijk tenzij een of twee exemplaren veel sneller groeien dan hun broertjes. Oogst deze en laat de rest groeien. Kleine paddestoeltjes tussen het substraat en de bak kun je beter laten zitten.

 

Onderhoud:

Direct na het oogsten moet de bak weer ingewaterd worden voor de volgende vlucht. Verwijder alle niet uitgegroeide paddestoelen, doe het deksel op de bak en water deze 12 uur in, zoals je gedaan hebt toen je de set startte. Deze cyclus van inwateren, groeien en oogsten kan herhaald worden totdat het substraat is uitgeput. Meestal is dit pas na vier of vijf vluchten.

 

Waarschuwing:

Paddo's zijn geen speelgoed of partydrugs, gebruik ze dus verstandig. Informeer jezelf goed over de effecten voordat je ze consumeert. Neem de eerste keer niet meer dan 15 gram vers. Buiten gebruik van kinderen en huisdieren houden. De paddo's niet gebruiken als je zwanger bent, lichamelijk en/of psychische problemen hebt of medicijnen gebruikt. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Niet combineren met alchohol of drugs!

 

Geniet van de wonderen der natuur met de uiterste respect !

VERZENDING:

Dit product is niet legaal in de volgende landen:

Australië, Brazilië, Canada, Finland, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Réunion Eiland, Rusland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Turkije en Verenigde Staten.

Bestellen is dan ook op eigen risico

 

Product Code: MAGR31

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld. Schrijf een beoordeling

 

© 2013 Alien visitors Amsterdam

Mobile Site

eCommerce Software by CubeCart