Product Gegevens

Dolpins Delight

€20.00

Productbeschrijving

Dolphins Delight 15 gram

Een wat diepere duik in de wereld van de psychedelische oceaan.

SCLEROTIA
MAGIC TRUFFELS
Sclerotia,ook we Magische Truffels of Philospher's Stones genoemd,zijn een hallucinogeen product van Moeder Natuur.Sclerotia beinvloeden je bewustzijn,zodat je jezelf en de wereld om je heen intenser gaat beleven.Veel gebruikers vinden deze ervaring heilzaam en zeer waardevol.

TRIP EFFECT:
Tien minuten tot een uur na inname zul je de eerste effecten merken,zoals verbeterd en intenser zicht en gehoor.In een mum van tijd verandert de manier waarop je de normale werkelijkheid ervaart,waardoor je vaak de slappe lach krijgt.Deze aanvankelijk vrolijke stemming kan snel daarna omslaan in verwarring,omdat de werkelijkheid er ineens zo anders uitziet dat je geest het niet meer kan bevatten.Terwijl je omgeving steeds verwarrender lijkt,worden je innerlijke visioenen steeds helderder.De aard van de trip hangt af van de persoon,en de stemming of geesterlijke gesteldheid waarin deze verkeert.Jouw ervaring zou dus sterk kunnen verschillen van wat je heb gelezen of gehoord van anderen.Een trip duurt ongeveer 6 uur en zwakt geleidelijk af.De periodes tussen hallucinaties worden steeds langer,totdat ze helemaal verdwijnen.

GEBRUIK:
Hoewel psilocybe geen aanslag op je lichaam is,kan het je geest wel behoorlijk verwarren.Het is daarom ook erg belangrijk dat je lekker in je vel zit en op je gemak bent in een bekende omgeving zoals thuis of in de natuur,en in goed gezelschap,bij voorkeur met een nuchtere oppasser in de buurt.
Verse truffels in de koelkast bewaren.Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.
Let op:het is mogenlijk dat sclerotia tijdens transport een beetje indrogen.Hierdoor vermindert hun gewicht.Maar dat geeft niet;de resterende hoeveelheid is net zo sterk als de bovengenoemde doseringen.De beste manier om truffels in te nemen is door ze op te eten.Maar de smaak is bepaald niet lekker.Er thee van zetten is mogelijk.
Als je je niet fijn voelt kun je het beste 2 dextrose(druivensuiker) tabletten nemen,of jus du orange met 4 tot 5 schepjes suiker erin,dit brengt je suikerspiegel weer op een normaal niveau.De trip in het geheel stoppen is helaas niet mogelijk.

WAARSCHUWING:
Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding,bij gebruik van medicijnen,tijdens depressie of het besturen van gemotiriseerde voertuigen en wanneer je jonger bent dan 18 jaar.Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol.Behandel de truffels met respect en help diegene die ze voor de eerste keer gebruiken.Gebruik je truffels voor de eerste keer,zorg er voor dat er iemand met ervaring in de buurt is.

BUITENLAND:
In deze landen is dit product niet legaal:
Australie,canada,Finland,Frankrijk,Tsjechische Replubliek,Slowakije,Zwitserland,Verenigde Staten,Noorwegen,Nieuw Zeeland,Hongarije,Slovenie,Estland,Potugal,Verenigd Koninkrijk,Brazilie,Japan,Mexico,Rusland,Zuid Afrika,Turkije,Zweden,Reunion Eiland,Italie,Kroatie,Ierland,Spanje,Mauritius en Denemarken
Bestellen is dan ook op eigen risico
 

Product Code: DOLM30

Klant recensies

Gemiddelde rating: 0

Oceans are blue

Beste portie ooit! De eerste halve portie. Ik was toen in slaap gevallen niet veel van meegekregen. Maar zag wel de tegels op me af trippen toen ik naar de wc ging! De 2e halve portie was ik wel bij kennis en het leuke eraan is dat je in een wisselende waas komt en dan weer kwa sterkte afzwakt en de golf weer toeneemt. Ik zag voor me hoe ledematen hun habitat vinden in het bewegen en hoe ze functioneren op bepaalde toegevoegde verzinsels. Ik vond dit een geestveruimende ervaring. Beter als de dragon's dynamite. De Dolphins Delight doet meer met je psyche wat ik zo fijn vind. Ook ervaar je na de trip op langere termijn een heilzaam effect.

Psytripper :: Jul 05 2017, 19:44 PM

Schrijf een beoordeling

 

© 2013 Alien visitors Amsterdam

Mobile Site

eCommerce Software by CubeCart